«Δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

Νίκη μετά το… κάζο στα Γιάννινα με 100άρα. Λοιπόν, την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός ήταν σε κακή ημέρα και χωρίς ενέργεια. Αλλά το απόγευμα της Τετάρτης ήταν εκπληκτικός. Το αποτέλεσμα ήταν το εμφατικό 106-69. Γιατί όπως ανέφεραν δύο από τις κορυφαίες παίκτριες του Θρύλου… «Δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο».
Οι δηλώσεις της Ελεάννα Χριστινάκη
«Βγάλαμε αντίδραση, ξεκινήσαμε δυναμικά και δεν δώσαμε ελπίδες στον αντίπαλο ούτε μια στιγμή. Πρέπει πάντα να επικεντρώνεσαι στην επόμενη ημέρα και όχι να κοιτάς πίσω. Αυτό κάναμε και προχωράμε δυναμικά για τον βασικό στόχο της σεζόν, που είναι το πρωτάθλημα! Συγχαρητήρια στον Παναθλητικό, κάνουν μια εξαιρετική χρονιά με πολλά νέα παιδιά που θα διαπρέψουν στο μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και στην Εθνική ομάδα».
Οι δηλώσεις της Ιβάνα Ράτζα
«Προερχόμαστε από μια κακή ήττα στο πρωτάθλημα, που δεν δείξαμε την εικόνα που θέλουμε ως Ολυμπιακός. Σήμερα, εναντίον του Παναθλητικού, η ομάδα αντέδρασε και πιστεύω, το σημερινό μας πρόσωπο ήταν το πραγματικό. Ήμασταν συγκεντρωμένες από την αρχή, παίξαμε ενωμένα και ακολουθήσαμε προσεχτικά το game plan».