ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασίας η αναμέτρηση με τον Αρη

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αρη δεν είναι απλά ένας αγώνας Κυπέλλου. Είναι ένα ματς ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασίας στο οποίο η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί όπως πρέπει για να περάσει στην  επόμενη φάση του Κυπέλλoυ και να βρεθεί στα ημιτελικά απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι στόχοι για τον Ολυμπιακό δεν περισσεύουν ,σε κάθε περίπτωση και το “πρέπει” γίνετσαι ακόμα μεγαλύτερο μετά την απουτυχία της ομάδας να κερδίσει τον Ατρόμητο και να βρεθεί πιο κοντά στον Παναθηναϊκό. Με το Πρωτάθλημα να μην είναι εύκολη υπόθεση ο Ολυμπιακός οφείλει να έχει στόχο και το Κύπελλο και η αναμέτρηση στο “Βικελίδης” είναι κομβική.

Ως φαίνεται, ο Μίτσελ  θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με λίγες αλλαγές και καλά θα κάνει . Λογικά δεν θα έχει και πάλι τα τρία δεκάρια, είναι επίσης λογικό να μην ξεκινήσει ο Φορτούνης που χρειάζεται ειδική διαχείριση και γενικά αυτό που πρέπει να κάνει ο Μίτσελ είναι ανακατέψει και λίγο αραπάνω την τράπουλα για να μην πέσει ο Ολυμπιακός και πάλι στην παγίδα των αντιπαλων προπονητών που ξέρουν τι να περιμένουν. Με λίγα λόγια να μην είναι προβλέψιμος.  Με φόντο και το ματς απέναντι στον ΟΦΗ που όποιος νομίζει ότι θα είναι  εύκολο επειδή θα είναι στο Καραϊσκάκη ,πλανάται πλανην οικτρά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button