ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καστίγιο: «Στην εποχή μας δεν θα έμπαιναν ούτε αλλαγή» [pic]

Μια ακόμα ήττα για τον Ολυμπιακό. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν χειρότεροι, όμως έχασαν το ματς 2-1. Με την εμφάνισή τους να προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις του κόσμου. Θέση για την εικόνα του Θρύλου πήρε και ένας βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας. Καστίγιο: «Στην εποχή μας δεν θα έμπαιναν ούτε αλλαγή».

«Αυτοί οι παίκτες δεν θα έμπαιναν ούτε αλλαγή»

Ο βετεράνος παίκτης πήρε θέση για την εικόνα του Θρύλου τη φετινή σεζόν. Στο ποστάρισμά του αναφέρει αρχικά: ««ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. Το πρόβλημα είναι αυτός που φέρνει τους παίκτες στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Έχει γεμίσει κατσαπλιάδες, παίκτες χωρίς τσαμπουκά, χωρίς πάθος, χωρίς προσωπικότητα. Που το μόνο που κάνουν είναι πάσα πίσω και πάσα πίσω. Υπάρχουν παίκτες που μπορεί να παίζουν σε άλλες ομάδες αλλά όχι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Στην εποχή μας αυτοί οι παίκτες δεν θα έμπαιναν ούτε αλλαγή όταν ήταν 4-0 ο αγώνας».

Με τον Νέρι να σχολιάζει μετά: «Προπονητές που έρχονται στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και παίζουν όλοι πίσω και περιμένουν τον αντίπαλο, όταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια ομάδα που πάντα πιέζει από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η Κορέα βγάζει έναν παίκτη καλά ανά 5 εκατομμύρια ανθρώπους και εμείς φέραμε Κορεάτη. Η Ρουμανία (σ.σ. εννοεί την Μολδαβία) βγάζει έναν παίκτη ανά 10 εκατομμύρια ανθρώπους και εμείς έχουμε Ρουμάνο. Το Καμερούν βγάζει παίκτη ανά 10 εκατομμύρια κόσμο και εμείς έχουμε Καμερουνέζο. Και έτσι μπορώ να πω για τους Σενεγαλέζους το ίδιο».

Το μήνυμα του Νέρι Καστίγιο

Με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν οπαδό του Θρύλου να αναφέρει: «Τώρα που οι άλλες ομάδες φτιάχτηκαν λίγο, φαίνεται η ποιότητα των παικτών μας. Όταν οι ομάδες κλείνονται πίσω, δεν έχουμε έναν παίκτη να πάρει την μπάλα και να μπουκάρει. Δεν έχουμε έναν παίκτη να λες τώρα θα αλλάξει το παιχνίδι. Το λέω εδώ και καιρό πώς, πρώτη φορά βλέπω 11 παίκτες να μην ξέρουν να κάνουν μια ντρίμπλα. Σήμερα έπρεπε να το γράφω γιατί δεν αντέχω άλλο να βλέπω τέτοιο ποδόσφαιρο από την ομάδα που αγαπώ.

Και μην μου πείτε τώρα ότι τα λέω γιατί χάσαμε. Όποιος με ξέρει, ξέρει πολύ καλά από την πρώτη αγωνιστική το είπα φέτος πώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Πιο μεγάλη απόδειξη να είσαι 10 βαθμούς πίσω στην 8η αγωνιστική δεν υπάρχει. Να αλλάξει από αύριο, τουλάχιστο, ο τρόπος που παίζουμε. Να βγούμε να τους πιέζουμε από την αρχή όλους τους αντιπάλους ή αλλιώς η κατάσταση θα γίνει χειρότερη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button