ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Επόμενος αντίπαλος η ομάδα των Χανίων

Ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά του στο ματς με τη Νίκη Λευκάδας. Επικράτησε 101-61 της ομάδας από τα Ιόνια νησιά και πέρασε στα ημιτελικά της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης έμαθε και την ομάδα που θα συναντήσει στην επόμενη φάση. Επόμενος αντίπαλος η ομάδα των Χανίων.

Ημιτελικά κόντρα στα Χανιά

Η ομάδα του ΟΑ Χανίων έκανε αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο. Το 35-30 εις βάρος του έγινε 54-49 στα 23”, αλλά δέχθηκε ένα τρίποντο και ένα δίποντο, με αποτέλεσμα να πάει το ματς στην παράταση. Εκεί οι Κρητικές έδειξαν αποφασιστικότητα, επικράτησαν 64-59 και σημείωσαν την τρίτη τους νίκη κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, παίρνοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Συνεπώς, θα βρεθούν απέναντι στον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση της Α1 Γυναικών. Επόμενος αντίπαλος η ομάδα των Χανίων.

Η πρόκριση στον τελικό

Η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις τρεις νίκες. Με την υποσημείωση πώς και πάλι μετρούν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου. Εκεί οι «ερυθρόλευκες» είχαν επικρατήσει 90-52 στο ΣΕΦ (σ.σ.: στις 22 Μαρτίου, σε εξ αναβολή ματς) και 91-50 στην Κρήτη (σ.σ.: στις 12 Μαρτίου). Αμφότερες οι αναμετρήσεις έγιναν μέσα στον Μάρτιο, ενώ το επόμενο ματς θα διεξαχθεί τον Απρίλιο. Μετά το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και ο ΟΑ Χανίων την Ελευθερία Μοσχάτου. Οπότε δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκες» και οι Κρητικές να τα «πουν» και νωρίτερα. Στις 10 Απριλίου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αν αμφότερες οι ομάδες πάρουν το εισιτήριο για εκεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button