ΠΟΛΟ

Χατζηδάκης: «Σιγά-σιγά να ξαναβρούμε ρυθμό»

Με νίκη, με άνετη νίκη, επέστρεψε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Στο ματς με τον ΝΟ Λάρισας. Οι Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης έπιασαν ξανά… δουλειά. Με το βλέμμα στο πρώτο ματς των προημιτελικών της Euroleague κόντρα στη Ντουναϊσβάρος. Χατζηδάκης: «Σιγά-σιγά να ξαναβρούμε ρυθμό».

Χατζηδάκης: «Να ξαναβρούμε αγωνιστικό ρυθμό»

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΝΟ Λάρισας, Κώστας Χατζηδάκης, στάθηκε στη σημασία της πρώτης αναμέτρησης για το 2022. Στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι μετά από πολύ καιρό, τα κορίτσια ήταν με την Εθνική, ήταν και η διακοπή των Χριστουγέννων, οπότε σκοπός μας ήταν σιγά-σιγά να ξαναβρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να προετοιμαστούμε, γιατί ο μεγάλος μας στόχος αυτή τη στιγμή είναι στις 5 Φεβρουαρίου το ματς με την Ντουναϊσβάρος. Η προετοιμασία για αυτό τον αγώνα έχει ήδη ξεκινήσει».

Μυριοκεφαλιτάκη: «Προετοιμαζόμαστε για τη Ντουναϊσβάρος»

Στο ματς κόντρα στο ΝΟ Λάρισας, η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη πέτυχε 5 γκολ. Ήταν εκείνη που ξεχώρισε με την απόδοσή της, καθώς ήταν η πρώτη σκόρερ του Θρύλου. Μιλώντας μετά το φινάλε του ματς, σχολίασε: «Η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο είναι προφανής. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή προπόνηση, να βρούμε ρυθμό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος την καινούργια χρονιά. Σιγά-σιγά, προετοιμαζόμαστε για τα ματς με την Ντουναϊσβάρος, για την οκτάδα της Euroleague».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button