ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καρμπόβνικ δανεικός από την Μπράιτον [vid]

Ο Καρμπόβνικ δανεικός από την Μπράιτον. Μια ακόμα μεταγραφική υπόθεση που έκλεισε για τον Ολυμπιακό. Έρχεται αύριο στην Ελλάδα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της απόκτησης του Πολωνού μπακ από τον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν πώς αυτή η υπόθεση έχει «κλείσει» θετικά για τους «ερυθρόλευκους». Ο Καρμπόβνικ δανεικός από την Μπράιτον στους «ερυθρόλευκους».

Το πλάνο των πρωταθλητών Ελλάδας

Είχαμε αναφέρει από χθες για την περίπτωση του Πολωνού αριστερού μπακ. Αυτό αναφέρουν και οι συμπατριώτες του 20χρονου ακραίου αμυντικού, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πτέρυγα. Με τις επαφές του Ολυμπιακού με την Μπράιτον να αποδίδουν… καρπούς. Οι διαπραγματεύσεις είχαν θετική έκβαση και οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια. Με τα νέα από την Πολωνία να δίνουν τη σωστή διάσταση στο θέμα. Ο Καρμπόβνικ δανεικός από την Μπράιτον στον Ολυμπιακό για τη σεζόν 2021-22. Με τη συμφωνία ανάμεσα στον αγγλικό και τον ελληνικό σύλλογο να προβλέπει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022.

Μέσα σε 48 ώρες

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν αυτοί που έκαναν τις σωστές κινήσεις στο διαπραγματευτικό πεδίο και κατάφεραν να αποσπάσουν το ναι της Μπράιτον. Αν και υπήρχε ενδιαφέρον για τον Καρμπόβνικ από συλλόγους της Ισπανίας, του Βελγίου και της Ολλανδίας, τελικά ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που κέρδισε τον παίκτη. Μέσα σε 48 ώρες -τόσο κράτησαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Το θέμα ίσως να είχε τελειώσει και νωρίτερα, αν και υπήρξαν συζητήσεις με την πλευρά της Μπράιτον για την οψιόν της αγοράς. Οι διαπραγματεύσεις τελικά κατέληξαν, βρέθηκε η «χρυσή» τομή και πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να ταξιδέψει ο Πολωνός αμυντικός στην Ελλάδα.

Αύριο στην Ελλάδα

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του, ο Μίχαλ Καρμπόβνικ θα ταξιδέψει αύριο Παρασκευή για την Αθήνα. Θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον πρωταθλητή Ελλάδας. Θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα, αλλά και μια καλή πορεία στο Europa League.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button