ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμη ομάδα για το 47ο, το 48ο, το 49ο πρωτάθλημα…

Οι κινήσεις των «ερυθρολεύκων» με τις ανανεώσεις πολλών συμβολαίων δείχνουν το μέλλον. Γράφει ο Παύλος Σαχτούρης.

Οι τελευταίες ημέρες συνδυάζονται με πολλές ανανεώσεις συμβολαίων για τους νταμπλούχους Ελλάδας. Η αρχή έγινε χθες. Ελ Αραμπί, Μασούρας και Σεμέδο. Σήμερα το πρωί ήταν η σειρά των Καμαρά και Μπα. Πριν λίγο και ο Ραντζέλοβιτς και ακόμα δεν έχει τελειώσει αυτή η διαδικασία. Θα γίνουν γνωστά τα προσεχή 24ωρα κι άλλα ονόματα παικτών που έχουν δώσει τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους», έχουν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια και απομένουν το επίσημο του θέματος, η δημοσιοποίησή τους.

Το θέμα είναι γιατί ο Ολυμπιακός προχωρά σε όλες αυτές τις κινήσεις αυτή την εποχή. Διότι πολύ απλά, είναι μια περίοδος που οι νταμπλούχοι Ελλάδας προχωρούν τον σχεδιασμό για το μέλλον. Το 46ο πρωτάθλημα είναι στο δρόμο για τον Πειραιά. Δύο ερωτήσεις ακόμα δεν έχουν απαντηθεί. Πότε θα το κατακτήσει και μαθηματικά και πότε θα γίνει η απονομή! Όλα τα υπόλοιπα είναι διευθετημένα, δεν αλλάζουν. Έχουν πάρει το δρόμο τους. Και πλέον τι μένει να κάνουν οι άνθρωποι της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα; Τα βασικά.

Να αρχίσουν την δόμηση της ομάδας που θα κατακτήσει το 47ο, το 48ο, το 49ο πρωτάθλημα. Σταματάω ως εκεί διότι τα συμβόλαια ανανεώνονται ως το 2024 που ο Ολυμπιακός, αν κατακτήσει όλους τους τίτλους, θα μπορέσει να φτάσει ένα μακριά από το 50ό. Το μεγάλο όνειρο είναι αυτό για τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να μπορέσει το 2025 να κατακτήσει το 50ό πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Τη χρονιά που ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος θα γίνει 100 ετών, θα έχει πάρει 50 πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο!

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη, των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Αυτός είναι ο στόχος για τους «ερυθρόλευκους». Να συνεχίσουν να κυριαρχούν εντός συνόρων και να μπορέσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να φτάσουν στο σημείο να ράψουν το πέμπτο αστέρα πάνω από τον Έφηβο, στην ερυθρόλευκη και ριγωτή. Να φτάσουν τα 50 πρωταθλήματα στην Ελλάδα και να γράψουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία τους.

Η πληθώρα ανανεώσεων στις οποίες προχωρούν οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν τη συνέχεια όσων είχε αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν υπέγραψε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Πώς «κάθε μέρα χτίζουμε, από τη στιγμή που έχουμε μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα, αυτό δεν μας σταματάει να επενδύουμε».

Κι αυτό κάνει τώρα ο Θρύλος. Χτίζει για το μέλλον του. Το πήρε και το 46ο πρωτάθλημα και τώρα έχει βάλει… πλώρη για το 47ο, για το 48ο, για το 49ο, για το 50ό πρωτάθλημα στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός συνεχώς μεγαλώνει, συνεχώς γιγαντώνεται, συνεχώς κάνει άλματα προόδου. Είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα στην «εξυγίανση», αλλά δεν σταματά. Το όραμα παραμένει… Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button