ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι διαιτητές με την Μπάγερν

Η Ευρωλίγκα γνωστοποίησε τους ρέφερι που θα κληθούν να διευθύνουν την κρίσιμη αναμέτρηση της Παρασκευής μεταξύ Ολυμπιακού και Μπάγερν Μονάχου.

Αποφασισμένος να μπει με το … δεξί στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2021 είναι ο Ολυμπιακός.

Με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοξενούν στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου την Παρασκευή (8/1, 21:00) την Μπάγερν Μονάχου, η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή φέτος.

Παράλληλα η Ευρωλίγκα προχώρησε στον ορισμό των διαιτητών. Συγκεκριμένα, άρχοντες του παιχνιδιού των “ερυθρολεύκων” κόντρα στους Βαυαρούς ορίστηκαν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Ιγκόρ Ντραγκόγιεβιτς (Μαυροβούνιο).

Ο Σλοβένος είχε σφυρίξει και στο ματς του πρώτου γύρου, στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν επικράτησε 74-68 του Ολυμπιακού. Όπως και στο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Βαλένθια, όπου οι Ισπανοί είχαν φύγει νικητές από το ΣΕΦ με 96-85. Ακόμα, το Μπάγερν Μονάχου – Χίμκι 80-77.

Ο Σέρβος ήταν στην τριάδα των ρέφερι του μεγάλου διπλού του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με 96-88, αλλά και στην ήττα της Μπάγερν Μονάχου στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό με 83-76.

Τέλος, ο Μαυροβούνιος δεν έχει διευθύνει φέτος ούτε ματς του Ολυμπιακού, ούτε της Μπάγερν.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button