ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Αντζαπόνγκ» (video)

Πληθώρα δημοσιευμάτων στην Ιταλία για τον 22χρονο δεξιό μπακ.

Ο Ιταλός, με καταγωγή από την Γκάνα, αμυντικός στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Κάθε ημέρα που περνά και νέα δημοσιεύματα για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού έρχονται στο προσκήνιο. Ένα ακόμα όνομα για το δεξί άκρο της άμυνας κυκλοφόρησε το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ιταλία, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Κλοντ Αντζαπόνγκ. Πρόκειται για τον 22χρονο δεξιό μπακ της Σασουόλο. Με καταγωγή από τη Γκάνα, αλλά πολιτογραφημένο Ιταλό. Ο νεαρός αμυντικός φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Πεσκάρα, της Λέτσε και των πρωταθλητών Ελλάδας.

Με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις της Λέτσε με την Σασουόλο για τη μεταγραφή του Κλάουντ Αντζαπόνγκ και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του Ιταλογκανέζου δεξιού μπακ, παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Πεσκάρα. Η Λέτσε δείχνει ικανή να αποκτήσει τον 22χρονο αμυντικό από την Σασουόλο».

Την περασμένη σεζόν μέτρησε 5 ματς με την Σασουόλο στη Serie A, ενώ το συμβόλαιό του είναι ως το καλοκαίρι του 2023. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να καλύψει όλη την πτέρυγα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button