ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΑΓΝΟΣ στρατιώτης του Ολυμπιακού!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε το 45ο Πρωτάθλημα στον Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε το 45ο Πρωτάθλημα στον Σάββα Θεοδωρίδη, που ζει και αναπνέει για τον Ολυμπιακό.

Ένα ακόμα Πρωτάθλημα, το 45ο για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Η Κυριακή ήταν ημέρα γιορτής για την «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Ήταν μια ακόμα ημέρα χαράς! Την τελευταία Κυριακή… του πρωταθλήματος ο Θρύλος γιόρτασε αρχικά με τον κόσμο του στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ακολούθησε ένα ξέφρενο πανηγύρι, παρουσία χιλιάδων οπαδών του, στο Πασαλιμάνι. Εκεί όπου η νύχτα έγινε ημέρα από τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού αφιέρωσε το φετινό πρωτάθλημα σε έναν ΜΕΓΑΛΟ Ολυμπιακό, τον Σάββα Θεοδωρίδης. Έναν ΑΓΝΟ στρατιώτη του Ολυμπιακού. Έναν άνθρωπο που η ζωή του όλη είναι συνυφασμένη από τον Ολυμπιακό. Ζει και αναπνέει για τον Θρύλο. Πάντα στην πρώτη γραμμή, μαχητής. Κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των «ερυθρολεύκων». Δίνει συνεχώς τη «μάχη» του για την ομάδα που έχει μέσα στην καρδιά του.

Σε μια περίοδο που δίνει και μια άλλη «μάχη», την πιο δύσκολη. Αλλά ποτέ δεν λείπει από το πλευρό της ομάδας. Πάντα δίπλα, πάντα κοντά της. Ο Ολυμπιακός του δίνει ζωή, οι νίκες και οι τίτλοι τον γεμίζουν. Του φτιάχνουν την διάθεση.

Εμείς, από εδώ στο redaroume, του στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και αύρα για να συνεχίσει να παλεύει. Να δίνει τη δική του μάχη. Γιατί ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται. Πάντα θα χρειάζεται ανθρώπους σαν τον κυρ Σάββα που είναι στην πρώτη γραμμή, για να προασπίζουν τα συμφέροντα του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button