Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έγραψε ιστορία με το ΠΙΟ ΚΑΡΥΔΑΤΟ γκολ!!!!!!

Στην κορυφή των σκόρερ του Ολυμπιακού σε μία ευρωπαϊκή σεζόν βρέθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί προσπερνώντας με την γκολάρα του στον Σίνισα Γκόγκιτς

Στο Hall Of Fame των πιο … μάγκικων, των πιο ηδονικών τερμάτων της ευρωπαϊκής ιστορίας του Ολυμπιακού τοποθέτησε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί το όνομά του!

Ο «τρομοκράτης» με πλασέ κορυφαίου στράικερ στο 119’ χάρισε μία πανάξια, μια παλικαρίσια μια τιτανια πρόκριση στον Ολυμπιακό με φόντο τους «16» του Europa League

O 32χρονος Μαροκινός φορ κινήθηκε ως στράικερ κορυφαίου επιπέδου και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο σηκωνοντας στο πόδι τους οπαδούς του Ολυμπιακού για το 1-2!

Αυτό, το πιο ηδονικό γκολ της μέχρι τώρα ευρωπαϊκής ιστορίας του Θρύλου (σ.σ,. μέχρι το επόμενο) έμελλε να έχει και ιστορικό και σημαδιακό χαρακτήρα, αφού το ποθέτηςε τον «τρομοκράτη» στην κορυφή των σκόρερ του Θρύλου!

Αυτό ήταν το έκτο εφετινό ευρωπαϊκό γκολ του Αφριακνού στράικερ , ξεπερνώντας στην σχετική κατηγορία τον Σίνισα Γκόγκιτς, που είχε πετύχει πέντε την μυθική σεζόν 1998-99, αφήνοντας μια γλυκιά υπόσχεση για τη συνέχεια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button