ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκέψεις για αναβολή ή κεκλεισμένων των θυρών

Η εξάπλωση της νόσου του κορωνοϊού βάζει σε σκέψεις αναβολής ή διεξαγωγής της 26ης αγωνιστικής της Super League κεκλεισμένων των θυρών

 

Η εξάπλωση του κορωνοϊού και στη χώρα μας με τρία επιβεβαιωμένα άτομα να έχουν ήδη προσβληθεί, δημιουργεί μέγα θέμα.

Το υπουργείο Υγείας εισηγείται τη διεξαγωγή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων χωρίς κόσμο, μέχρι νεωτέρας. Γεγονός το οποίο επηρεάζει άμεσα όλες τις διοργανώσεις και τα μεγάλα αθλητικά ραντεβού.

Ο Υπουργός Υγείας ασίλης Κικίλιας αποφάσισε να ακυρωθούν όλα τα καρναβάλια της χώρας και στην κυβέρνηση κάνουν σοβαρές σκέψεις για αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ή για διεξαγωγή της χωρίς φιλάθλους.

Η συζήτηση τις τελευταίες ώρες είναι έντονη πλέον πέφτει σοβαρά στο τραπέζι το ενδεχόμενο να πάμε σε αγώνες που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών ή ακόμα – ακόμα και σε αναβολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων. Μια εισήγηση που έρχεται από το υπουργείο Υγείας και συγκεκριμένα από την Επιτροπή του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ως ένα από τα έκτακτα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό που εξαπλώνεται.

Οι ΠΑΕ από την πλευρά τους είναι αρνητικές στο ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής. Υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος προκειμένου να έχουμε τόσο δραστικά μέτρα, ενώ κάνουν λόγο και για τις ημερομηνίες που είναι πολύ πιεσμένες ώστε να βγει η χρονιά σε πρωτάθλημα (έρχονται πλέι οφ) και Κύπελλο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button