ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Το πιστεύω ότι θα περάσουμε”

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League εμφανίστηκε με δήλωσή του ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

«Μετά από μία νίκη το ταξίδι δεν θα μπορούσε να μην είναι ωραίο. Η ομάδα πέτυχε το στόχο της, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και ήρθαμε με την πρόκριση. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, δεν σταματήσαμε να τραγουδάμε και είμαστε χαρούμενοι. Μόλις ήρθαμε μάθαμε αμέσως τους αντιπάλους μας, είναι σπουδαίες ομάδες με μεγάλη ιστορία η Μπέτις και η Μίλαν.

Πολύ δυνατή ομάδα η Ρεάλ Μπέτις, με έναν προπονητή που έχει πετύχει αρκετά. Πιστεύω στην ομάδα, έχει πολλές δυνάμεις και πιστεύω ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, όλοι μου έχουν φερθεί άψογα, ήξερα πως θα είναι καλά τα πράγματα.

Έχω καταφέρει να σκοράρω, αυτό με κάνει ευτυχισμένο και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Είμαι ένας παίκτης που παίζει για την ομάδα, στόχος μου είναι να τερματίσω με τον Ολυμπιακό στην κορυφή, θέλω να παίζω για την ομάδα δίνοντας το καλύτερό μου εαυτό. Τώρα πρέπει να αφήσουμε την πρόκριση πίσω μας, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, είμαστε έτοιμοι», ανέφερε ο 28χρονος επιθετικός των Πειραιωτών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button