ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΧΑΝΤΜΠΟΛ

«80.000 Μέλη », σας ευχαριστούμε και…συνεχίζουμε!

Με τον δικό του τρόπο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ευχαρίστησε ολόψυχα τα 80.000 ενεργά του μέλη για την έμπρακτη στήριξή τους σε όλα τα τμήματα

Ο Ολυμπιακός μεγαλώνει, διευρύνεται, γιγαντώνεται μέσα από τη στήριξη των μελών του, Με αφορμή το γεγονός ότι ήδη έσπασε το φράγμα των 80.000 μελών, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έσπευσε με ανακοίνωσή του να ευχαριστήσει ολόψυχα για τη στήριξη.

Αναλυτικά:

«Φτάσαμε τις 80.000 Μέλη & Φιλάθλους!

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

Οι 23.511 εγγεγραμμένα μέλη και 56.489 κάτοχοι καρτών φιλάθλου, μας δίνουν το σύνθημα και το έναυσμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου των 100.000 Μελών και Φιλάθλων.

Δεν είναι υπέρβαση, είναι καθήκον!

Ο Ολυμπιακός είστε ΕΣΕΙΣ. Ο κόσμος που ζει και αναπνέει για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία, απ’ άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο!

H ενίσχυση των τμημάτων  μέσω της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου αποτελεί τη βάση των επιτυχιών σε Ελλάδα  και Ευρώπη. Επιτυχίες  που καθιστούν υπερήφανους τους φιλάθλους μας αλλά και συμμέτοχους στην επίτευξη τους.

Συσπειρωμένοι, συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου και κορυφαίου εκπροσώπου του Ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη!

Η δύναμη του Ολυμπιακού περνάει από τα χέρια σας.

Ας κρατήσουμε όλοι μαζί τις ομάδες μας ψηλά για να συνεχίσουν να γράφουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!

*Από 1/1/2020 η Κάρτας Μέλους διατίθεται στην τιμή των 25€ και ισχύει μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.

*Με την έκδοση της Κάρτας Μέλους για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων.

*Η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου διατίθενται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας  (www.olympiacossfp.gr ) και από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων (καθημερινά 10:00-18:00).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button