ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

46-0 και συνεχίζουμε!

Την 46η διαδοχική του νίκη επί του ΠΑΟ πέτυχε ο Αυτοκράτορας της πισίνας Ολυμπιακός, που ετοιμάζεται πλέον για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Champions League.

Την χαωτική διαφορά που την χωρίζει από τους εγχώριους αντιπάλους που ονειρεύονται … διακρίσεις σε αθλήματα που δεν τα … έχουν σε καμία περίπτωση, πιστοποίησε με κάθε τρόπο η ομάδα Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο Αυτοκράτορας της πισίνας παίζοντας με τρομερή διάθεσης, πίστη και σοβαρότητα διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 20-5 μοιράζοντας … μπρατσάκια και φρόντισε να υπενθυμίσει στην ομάδα που έχει για σήμα της την αλογοτροφή ότι τέτοιου είδους ματς αποτελούν μια καλή προπόνηση ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων!
Σε κάθε περίπτωση ο Θρύλο βούλιαξε τον ΠΑΟ με το ευρύ 20-5 και συνέχισε την προέλασή του στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο τον Ανδρών, κάνοντας το «τέσσερα στα τέσσερα» με μία νέα νίκη επί των «πρασίνων».
Παράλληλα οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς έδωσαν συνέχεια σε ένα μοναδικό, ρεκόρ, αφού έφτασαν αισίως τις 46 συνεχόμενες νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε επίπεδο πόλο Ανδρών! Μία επίδοση και ένα ρεκόρ το οποίο κρατά από τον Φεβρουάριο του 2001 και θα μεγαλώσει κι άλλο στο μέλλον…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button