Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χιλιόχρονος Γιουσέφ «Πιστολέρο»! [Videos]

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού σπεύδει να ευχηθεί ολόψυχα χρόνια πολλά στον πρώτο σκόρερ των Πρωταθλητών Ελλάδας την τελευταία πενταετία.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Ο διεθνής Μαροκνός στράικερ του Ολυμπιακού γιορτάζει τα γενέθλιά του, αφού κλείνει αισίως 37 χρόνια ζωής και σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια σπεύδει να του ευχηθεί ολόψυχα να τα χιλιάσει και να συνεχίζει να … τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες, εκτοξεύοντας στα ύψη την ψυχολογία εκατομμύρια πιστών οπαδών της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Ο Ελ Αραμπί σε αυτά τα τρεισίμιση χρόνια που φοράει την φανέλα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας έχει γράψει ιστορία! Είναι για μία τριετία ο πρώτος σκόρερ του Θρύλου, βλέποντας το όνομά του να παρελαύνει σε αυτά κορυφαίων στράικερ, που έχουν τιμήσει με την πολύχρονη θητεία τους τον «Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο» Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σε αυτά τα τρεισίμιση χρόνια μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 86 γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού έχοντας καταλυτικό ρόλο στις τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις Πρωταθλημάτων 92020, 2021, 2022) και του Κυπέλλου του 2020.

Απολαύστε τον μοναδικό Γιουσέφ Ελ Αραμπί στα παρακάτω videos

Σχετικά Άρθρα

Back to top button