ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσικίνιο: «Ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας!»

Τον ενθουσιασμό του για την ένταξή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο νεοφερμένος Πορτογάλος χαφ.

Ως ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του προσεγγίζει ο Τσικίνιο την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος νεοφερμένος μέσος τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος που βρίσκεται στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί, ώστε να εκπληρώσει ο Θρύλος τους στόχους του
. Μάλιστα, ανέφερε ότι μίλησε με Πορτογάλους παίκτες που πέρασαν από τον Ολυμπιακό, ενώ εξήγησε σε ποιες θέσεις του αρέσει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσικίνιο:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, τον μεγαλύτερο της Ελλάδας. Ελπίζω η παρουσία μου να βοηθήσει την ομάδα στο να κατακτήσουμε μεγάλα πράγματα. Όπως είπα, βρίσκομαι στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Μου έχουν πει πολλά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι γεμάτοι με πάθος. Ξέρω πως είναι ένας μεγάλος σύλλογγος και είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Έχω μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από εδώ, κάποιους Πορτογάλους. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για τον σύλλογο και για την πόλη και ήταν πολύ ευτυχισμένοι εδώ.

Μου αρέσει να παίζω στις θέσεις ”10” και ”8”. Είναι οι θέσεις στις οποίες νιώθω πιο άνετα και μπορώ να έχω καλύτερη απόδοση. Είμαι διαθέσιμος για να παίξω οπουδήποτε με χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να κερδίσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, πάντα μέσα και έξω από το γήπεδο. Θέλω να πω στους οπαδούς ότι θα δίνω τα πάντα με εππαγγελματισμό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button