ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Να κάνουμε αυτό που πρέπει»

Το σύνθημα για την πρώτη νίκη στους τελικούς των πλέι – οφ απέναντι στην ΑΕΚ έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γραμματικός.

 

 

Στη μάχη των τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού,

μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την Κυριακή (14/5) στις 15:00, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, για τον πρώτο τελικό της Handball Premier, με στόχο το 1-0 στη σειρά.

Ενόψει του κομβικού πρώτου τελικού, μίλησε και ο προπονητής του Θρύλου, Νίκος Γραμματικός και δήλωσε τα εξής: «Είναι μια νέα σειρά αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ, μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς, πρέπει να αφήσουμε πίσω το Final-4 του Κυπέλλου και την κατάκτηση του τίτλου και να δούμε πως θα ανταποκριθούμε καλύτερα για το πρωτάθλημα.

Έχουμε προβλήματα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι, όταν αρχίσει το ματς, να τα αφήσουμε πίσω και να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε. Ξέρουμε και περιμένουμε, ότι η ΑΕΚ θα αντιδράσει, αλλά πρέπει κι εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει, για να ανταποκριθούμε στη σειρά. Ξεκινάμε, αύριο, μέσα στο ΟΑΚΑ και θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα, αγώνα με αγώνα. Η σειρά θα είναι μεγάλη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button