ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξέσπασε!

Μετά  τις τρείς ήττες  που τον έβγαλαν εκτός τίτλου, ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και ξέσπασε στον Βόλο τον οποίο διέλυσε με 5-0.  Μεγάλοι πρωταγωνιστές  οι Φορτούνης-Βαλμπουενά-Κασάμι -Μπιελ και Μπακαμπού

 

Πως Ξεκίνησε : Στο τελευταίο  παιχνίδι με κόσμο στο Καραϊσκάκη ,ελέω τιμωρίας, ο Ανιγκό πραγματοποιήσε αρκετές αλλαγές.  Ο Τζολάκης βρέθηκε  κάτω από τα δοκάρια, με τους Ντόη, Παπασταθόπουλο στην άμυνα και τους Ραμόν, Ροντινέι στα μπακ. Ο Εμβιλά με τον Κασάμι  στον άξονα, με τον Βαλμπουενά μπροστά τους. Ο Φορτούνης και ο Μπιέλ  στα άκρα και ο Μπακαμπού στην κορυφή.

Το ματς: 

Tρελός ρυθμός και δύο γκολ

Από την αρχή του αγώνα το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό με οδηγό τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή ,μάλιστα, που ο Βόλος δεν είχε διάθεση να κλειστεί το θέαμα έμοιαζε σίγουρο. Μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο, μάλιστα οι Πειραιώτες είχαν απωλέσει δύο μεγάλες ευκαιρίες. Πρώτα στο  3 με τον Κασάμι να βρίσκεται σε θέση βολής  απο κόρνερ του Βαλμπουενά  και στο 10 όταν και πάλι η συνεργασία του Γαλλου με τον Ελβετό  έβγαλε τον δεύτερο σε θέση βολής αλλά ο Κότνικ έδιωξε με τα πόδια.

Ο Βόλος ,με τον Πιρές να βρίσκει χώρους από αριστερά  ,απείλησαν πρώτα στο 14 ,με σουτ του προαναφερθέντα αλλά ο Τζολάκης μπλόκαρε χαμηλά και δεξιά, ενώ δύο λεπτά μετά ο ίδιος πήγε να βγάλει για τον Ντέλετιτς αλλά ο Ντόη διάβασε τη φάση και έδιωξε προ του Σέρβου.

Ντόη το …πρώτο

Στο 19,ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ.  Ο Φορτούνης κινήθηκε απο δεξιά και έβγαλε σέντρα με το Ντόη, σε ρόλο φορ να σκοράρει . Ηταν το πρώτο του γκολ με τα “ερυθρόλευκα” .Εξι λεπτά μετά ήταν η σειρά του Κασάμι να χριστεί σκορερ. Ο Βαλμπουενά κινήθηκε εξαιρετικά απο τα αριστερά, στέλνοντας τον Ταχάτο…αλλού και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε για τον Κασάμι με τον Ελβετό να βρίσκει δίχτυα για το 2-0.

Οσο και αν ο Βόλος προσπαθούσε να δημιουργήσει προυποθέσεις(τελευταία απειλή ένα σουτ του Ντέλετιτς που έδιωξε ο Τζολάκης  στο 42), οι Πειραιώτες έβγαιναν σε γρήγορο τρανζίσιον  και στο 45, απο ωραίο οδήγημα του Φορτούνη, η μπάλα έφτασε στον  Μπιελ που σούταρε δυνατά ,με τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μεσα για το 3-0.

Aggressive-Ουσιαστικός  και στο β ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός δεν κατέβασε  ταχύτητα ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, βγάζοντας aggressive  κατάσταση  δημιουργώντας ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Βαλμπουενά και Φορτούνη  και τελικά στο 61, ο Μπακαμπού(δοκάρι στο 50) κατάφερε να σκοράρει όντας ο τελευταίος κάτοχος της μπάλας σκόραρε το 19ο φετινό του γκολ από τη  συνεργασία του με Φορτούνη και Μπιελ .

Στο 69 ήταν η ώρα του Ελ Αραμπί ,που τέσσερα λεπτά νωρίτερα είχε μπει  ως αλλαγή να σκοράρει το 5-0  ύστερα απο τη σέντρα του Μασούρα και τον Μαροκινό να αντιδρά εξαιρετικά.

Ο Ολυμπιακός  συνέχιζε να κυνηγάει και άλλα γκολ ,αλλά ούτε ο Μασούρας  αλλά και οι Βρουσάι -Ελ Αραμπί και Μπουτούτσι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

H στιγμή: Το  γρήγορο γκολ στο πρώτο 20 λεπτο που έδιωξε το άγχος .

MVP:  Ο Φορτούνης  ήταν όλα τα λεφτά  για την ομάδα του Ολυμπιακού και απο κοντά ο Ματιέ  Βαλμπουενά

Ο αδύναμος κρίκος: Ο Ροντινέι έκανε ένα μέτριο για τα δεδομένα που μας έχει συνηθίσει ματς.

Ο Ρέφερι: Αδιάφορος πέρασε ο Περράκης 

Ολυμπιακός (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ραμόν – Εμβιλά(65 Σαμασέκου), Κασάμι – Μπιέλ(81 Μπουτούτσι), Βαλμπουενά(65 Βρουσάι), Φορτούνης(65 Μασούρας) – Μπακαμπού(65 Ελ Αραμπί)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ – Τάχατος, Πίρινεν, Σιέλης(46 Ασλανίδης), Σι – Μεταξάς, Τσοκάνης(73 Κάτσε) – Ντέλετιτς, Γκάγι(46 Λούνα), Τσιρίνος(63 Οικονομόπουλος) – Πιρές(46 Αλχο)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button