ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nότιγχαμ : Και τώρα..πλέι οφ

H Mπόρνμουθ νίκησε τη Νότιγχαμ στον “τελικό” της απευθείας ανόδου στην Πρέμιερ με 1-0 και έστειλε τους Reds στα πλέι οφ.

Το ματς είχε πολύ δυνατό ρυθμό με τα “Κεράσια” να μπαίνουν  δυναμικά αλλά τον Σαμπα, δύο φορές να είναι κέρβερος.  Η  Νότιγχαμ είχε τις καλύτερες στιγμές, πάντως με τον  Σαμ Σάριτζ, στο 10   να στέλνει  την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 34′ ο Μπρέναν Τζόνσον σούταρε από καλή θέση μέσα από την περιοχή, όμως ο Τζόρνταν Ζεμούρα απέκρουσε με τάκλιν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του γκολ.  Ενώ στο 45 ζήτησε και πέναλτι σε ανατροπή του Σάεριτζ αλλά ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ.

Στην επανάληψη, η Νότιγχαμ δεν ήταν το ίδιο καλή  και το πλήρωσε  με το γκολ του Μουρ στο 83, απο κομπίνα φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Τράβερς, Σμιθ, Φίλιπς, Κέλι, Ζεμούρα, Λέρμα (60′ Μουρ), Κουκ, Κρίστι (88′ Πίρσον), Μπίλινγκ, Άντονι (88′ Μέφαμ), Σολάνκε

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Σαμπά, Γουόραλ, Κουκ (86′ Λόλεϊ), Μακένα, Σπενς, Γέιτς, Γκάρνερ, Κόλμπακ (86′ Λαρέα), Ζινκεράγκελ (85′ Μάιτεν), Τζόνσον, Σάριτζ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button