ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

22 ημέρες μάχης και στήριξης στην Μάνδρα (pics)

Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένας Σύλλογος! Είναι ένα οργανισμός, ο οποίος εκτός του ποδοσφαιρικού σκέλους, έχει ως κύριο μέλημά του να βοηθάει τους συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη, 365 μέρες τον χρόνο!

Αυτό συμβαίνει και στην πολύπαθη Μάνδρα Αττικής, όπου μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και με πρωτοβουλία του ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται εκεί για 22 συνεχόμενες μέρες και βοηθούν με κάθε τρόπο και θα βρίσκονται εκεί και για όσο χρειαστεί! Ο Θρύλος προσφέρει στους ανθρώπους της Μάνδρας, αυτό που δεν μπορούν να του προσφέρουν οι υπόλοιποι! Δηλαδή ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη!

Ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με τον Βετεράνο ποδοσφαιριστή του Θρύλου, Νίκο Βαμβακούλα, αλλά και στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, έδωσαν το παρών και συντόνιζαν επιτόπου τις προσπάθειες. Μαζί τους φυσικά, όπως και καθημερινά, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλής Ρόκας.

Σήμερα, Παρασκευή (8/12), οι άνθρωποι της ομάδας μας μετέφεραν με γερανό, πυλώνα για τη νέα ρευματοδότηση του γηπέδου Μάνδρας, επειδή ο προηγούμενος καταστράφηκε στις πλημμύρες. Το ίδιο θα κάνουν και για όσους ακόμα χρειασθούν.

Επίσης, με τα χωματουργικά μας μηχανήματα και τα φορτηγά μας, συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί δρόμων και σπιτιών της περιοχής!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button