ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χιλιόχρονος Όλεγκ (Video)

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο διεθνής Μολδαβός μπακ του Ολυμπιακού και σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια του εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά, διακρίσεις και τίτλους.

 

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημερομηνία για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο διεθνής Μολδαβός μπακ του Ολυμπιακού γιορτάζει τα γενέθλιά του, αφού συμπληρώνει αισίως 24 χρόνια ζωής. Μάλιστα τα φετινά του γενέθλια συμπίπτουν χρονικά με το ντέρμπι αιωνίων στην Λεωφόρο , με τον διεθνή Μολδαβό μπακ να έχει ένα επιπλέον λόγο να τα δώσει όλα για νίκη.

Ο Ρέαμπτσιουκ, έχοντας  αποκτήσει με την αγωνιστική του προσφορά την απόλυτη εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς  έχει φτάσεις το σημείο να αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία των «Ερυθρόλευκων». Μέσα σε μόλις 1 χρόνο και 16 ημέρες μετά το ταξίδι του, έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε 55 παιχνίδια, περισσότερα από όσα έχει αγωνιστεί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της καριέρας του. Επιδεικνύοντας τεράστιο πάθος και διψα για προσφορά και διάκριση έχει αναδειχθεί πλέον αγαπητούς παίκτες στον κόσμο του Ολυμπιακού.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button