ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο “Λύκος” και αν μεγάλωσε….

Ενας από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά αλλά και εντύπωση στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.  Ο “Λύκος”  και αν μεγάλωσε και όσα και αν άκουσε ή και διάβασε την τέχνη του δεν την ξέχασε.

Ο “Αβράμης” όπως τον λένε οι φίλοι του , στα 34 του, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανένα . Πόσο μάλλον σε αυτούς οι οποίοι έλεγαν ότι ήρθε για τα τελευταία ένσημα και άλλες τέτοιες ελληνικές παπαριές που συνηθίζονται να γράφονται.

Ξεκίνησε στο ματς με την Πλζεν ,αλλά τραυματίστηκε στο 24 ,έχασε αρκετό έδαφος ,αλλά και τη θέση του στο ροτέισον, όταν ξαναπήρε όμως την  ευκαιρία  όχι απλά την έπιασε απο τα μαλλιά αλλά έστειλε και μηνύματα.

Πέρα απο την εξαιρετική έως ηγετική του παρουσία με τον Αρη ,στο ματς με τον ΟΦΗ,μία απόλυτα απαιτητική αναμέτρηση ήταν κομβικός. Ειδικά στη φάση του Τσιιλιανίδη που έβγαινε τετ α τετ ο 34χρονος στόπερ έκανε τέτοιο σπριντ για να τον προλάβει και ιδιαίτερη αυτοθυσία κρατώντας ανέπαφη την εστία του Σα. Ενώ σε 2-3 ακόμα περιπτώσεις  ήταν καθοριστικός.

Δεν ξέρω πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ,αλλά ακόμα και τώρα ο Παπαδόπουλος συνεχίζει να βγάζει τη φλόγα και το πάθος 20 άρη. Κάνοντας αυτό που αγαπάει ,την ομάδα που γουστάρει  και θέλοντας να κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Και  ΟΛΟΙ οφείλουμε να του βγάλουμε το καπέλο..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button