ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ουίλιαμς-Γκος: “Πρέπει να παίξουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη”

O Nάιτζελ Ουίλιαμς -Γκος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη Media day της Euroleague   κάνοντας αναφορά και στην Χίμκι αλλά και στο γεγονός ότι ο Μπλατ τον εμπιστεύεται σε κρίσιμα κομμάτια των αγώνων.

“Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαι χαρούμενοι που παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να παίξουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη Η Χίμκι παίζει διαφορετικά  χωρίς τον Σβεντ. Δεν θα πω αν αυτό είναι καλό ή άσχημο. Θα πω πως μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Για την παρουσία του κόσμου  τόνισε: “Είναι πάντα καλό να παίζεις στην έδρα σου. Θα εκμεταλλευτούμε την ατμόσφαιρα και την  ενέργεια που θα πάρουμε από τους φιλάθλους για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι η δεύτερη σεζόν μου στην Ευρώπη. Και στην Πάρτιζαν είχαμε πολύ καλούς οπαδούς. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι οι φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν”.

Οσο για το πως αισθάνεται με το γεγονός ότι ο Μπλατ τον εμπιστευεται όλο και περισσότερο σε κρίσιμα σηγμεία των αγώνων: “Νιώθω πολύ καλά. Ως ομάδα είμαστε σε πολύ καλή θέση και κινούμαστε στην σωστή κατεύθυνση.Το σημαντικό είναι όποιος βρίσκεται στο παρκέ, να πάρει την σωστή απόφαση. Αν με εμπιστευτεί, θα κάνω ό,τι καλύτερο για να πάρω την σωστή απόφαση”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button