ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ώρα Κυπέλλου για τον πρωταθλητή

Ο αγώνας του Σαββάτου πέρασε στο παρελθόν, όμως ο Αστέρας Τρίπολης επιστρέφει στο Καραϊσκάκη και πάλι. Αυτή τη φορά για τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν και πάλι τους Αρκάδες εντός έδρας (20.30, COSMOTE Sport 1) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μετά τα ατυχή αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Ο Μπέσνικ Χάσι αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές, αφού ήδη έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Οφόε, Καρσελά, Σεμπά, Ρομαό, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Μποτία και Ανσαριφάρντ.

Την υπόλοιπη αποστολή απαρτίζουν οι Ανδρούτσος, Μπεν, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι εντός του Καραϊσκάκη και εντός συνόρων για πρώτη φορά με φιλάθλους, αφού πλέον έχει εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button