ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ώρα για εξιλέωση!

Αποφασισμένος να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του, ο Ολυμπιaκός φιλοξενεί την ΑΕΚ (19:30, OTE Sports).

Την ευκαιρία να πάρει μία γλυκιά ρεβάνς για την ήττα του στοπν πρόσφατο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και να πιστοποιήσει την ξεκάθαρη ανωτερότητά του από την ΑΕΚ έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την ΑΕΚ στο ΣΕΦ το απόγευμα της Κυριακής (19:30, OTE Sport5) και θέλουν μπροστά στο ένθερμο κοινό τους να δώσουν μία ακόμη παράσταση υψηλού μπασκετικού θεάματος.

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσου ρυθμό, ενόψει της κομβικής αναμέτρησης πυ τους περιμένει την Μεγάλη Παρασκευή απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Ο Θρύλος, που προέρχεται από την κόπωση του ταξιδιού στην Αανδαλουσία δνε έχει πεοθώρια για απώλειες. Θα επιδιώξει να επιβάλλει τον νόμο του στο παρκέ του ΣΕΦ, ώστε αφενός μεν να διατηρηθεί ακλόνητος στην δεύτερη θέση κι αφετέρου να μπει για τα καλά σε τροχιά επτυχιών,ε νόψει της καθοριστiκής συνέχειας που τον περιμένε τόος στην Bassket League, όσο και στην Ευρωλίγκα.

Την ίδια στιγμή τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Κι αυτό, διότι θα στερηθεί για ακόμη ένα παιχνίδι των πολύτιμων υπηρεσιών των Γιώργου Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου , οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν την καθορισιτκή αναμέτρηης με την Ζαλγκίρις Κάουνας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button