ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ώρα απαντήσεων στο Καραΐσκάκη !

Η αυριανή αναμέτρηση με την Μπεσίκτας για τον Ολυμπιακό δεν είναι απλά μια μεγάλη ευκαιρία για το Ευρωπαϊκό όνειρο, αλλά ουσιαστικά ένας αγώνας επανεκκίνησης.

Μία επανεκκίνηση που οφείλει η ομάδα αρχικά στον ίδιο της τον εαυτό και φυσικά στα εκατομμύρια φιλάθλων της σε όλο τον κόσμο.  Οι Κασσάνδρες οι αδικημένοι τα πουλέν της εξυγίανσης είχαν βρει την ευκαιρία να ρίξουν την χολή τους και την λάσπη τους δεξιά και αριστερά μειώνοντας για μια ακόμα φορά την αξία του Ολυμπιακού. Μία αξία φυσικά που την έχουν νιώσει στο πετσί τους τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο. Από την πλευρά του και ο Ολυμπιακός με τις εμμονές του Μπέντο στα θετικά και τα αρνητικά του, έδωσαν το δικαίωμα σε κάποιους εντολοδόχους των κατευθυνόμενων ΜΜΕ να σπείρουν την διχόνοια στις τάξεις των φιλάθλων του Θρύλου. Έτσι πλέον ο αυριανός αγώνας πιστεύω θα δώσει απαντήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις! Αρχικά ο κόσμος θα πάει να στηρίξει στο Καραϊσκάκη όλους όσους αγωνιστούν με την Ερυθρόλευκη φανέλα όλους όσους βρεθούν εντός των γραμμών του γηπέδου ή ακόμα στο πάγκο και στην εξέδρα. Ο Κόσμος αντιλαμβάνεται απολύτως τι γίνεται γύρο του, ποιοί είναι αυτοί οι όψιμοι φίλο Ολυμπιακοί που ξαφνικά αγάπησαν τον Μπέντο ενώ δεν ξέρουν που πέφτει το Καραϊσκάκη, αυτοί που αποκαλούν τους φίλους του Ολυμπιακού υπάλληλους ενώ οι ίδιοι για να σπιλώσουν τον Θρύλο αρκούνται και στο εικοσάρικο των αφεντικών τους.  Για όλα αυτά ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του από αύριο και πάλι θα τους ξανά δώσει την ανάλογη απάντηση, όπως έχει γίνει δεκάδες φορές στο παρελθόν.

Τελικά για όλα αυτά αύριο το Καραϊσκάκη θα πρέπει να είναι το γνωστό Καραϊσκάκη και στην Ευρώπη που έχει γονατίσει τεράστια ονόματα και βαριές φανέλες και φυσικά η μοίρα φέρνει να το νιώσουν σε αυτή την συγκυρία και οι Τούρκοι!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button