ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ώρα ανάκαμψης για Θρύλο!

1505333-2

Η αναγκαιότητα άμεσης βελτίωσης αποτελεί το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο αποψινό εκτός έδρας φιλικό κόντρα στην Μπεσίκτας (20:00 NS2).

Ένα από τα πιο δυνατά φετινά του τεστ προετοιμασίας δίενι απόψε οΟλυμπαικός στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπεσίκτας (20:00, NS2).

Απένανβτι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, οι «ερυθρόλευκοι»«, οι οποίοι προέρχονται από το σοκ του αποκλεισμοάυ πό τη Χάποελ Μπεερ Σεβά, αλλά ακι τις …αναταράξεις που ακολούθησαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, οφείλουν να παρουσιάσουν ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπα συγκριτικά με αυτό που έδειξαν κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισραήλ.

Η προσπάθεια ανάκμψης πρέπει να ξεκινήσει από απόψε, ώστε να επανέλθουν τα χαμόγελα στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας

Μπορεί να είναι φιλικό παιχνίδι αλλά ένα καλό αποτέλεσμα και κυρίως μία καλή εμφάνιση τονώνει την ψυχολογία των παικτών.

Αυτός είναι και ο λόγος, όπου άπαντε στον Θρύλο έχουν προσδώσει χαρακτήρα … επίσημου παιχνιδιού στο αποψινό σπουδαίο φιλικό, όπου θα έχει την ευκαιρία να παρακοουθήσει από κοντά ο Πρόεδρος του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ταξίδεψε μαζίμε τη αποσοτλή της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε πως η αποστολή που βρίσκεται στην Τουρκία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button