Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ύμνοι» για Θρύλο και Σπανούλη!

14695483_10210675890674158_6996363907470913951_n

Αποθεωτικές αναφορές στους πρωταθλητές Ελλάδας και τον φυσικό τους ηγέτη, αφιέρωσε η επίσημη ιστοσελίδα της Μπασκόνια, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στα ύψη έχει φτάσει η δημοτικότητα, αλλά και το προσετίζ του Ολυμπιακού σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αποτελούν σημείο αναφοράς, αφού τα τεράστια επιτεύγματά τους τα τελευταία χρόνια, τους έχουν εξυψώσει τα μάτια σύσσωμης της μπασκετικής Ευρώοης, σε σημείο τέτοιο, όπου να εμπνέουν τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων!

Ενδεικτικές του μεγαλείου που χαρακτηρίζει την «αρμάδα» του Γιάννη Σφαιρόπουλου, είναι οι αποθεωτικές αναφορές της επίσημης ιστοσελίδας της Μπασκόνια, η οποία στις αναφορές της για την κρίσιμης αναμέτρησης της Πέμτπης μεταξύ των δύο ομάδων, αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τον αρχηγό του Θρύλου Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλη μορφή και αστέρι της Ευρωλίγκα της τελευταίας δεκαετίας.

Αναλυτικά:

«Ο Βασίλης Σπανούλης είναι αναμφίβολα ένα από τα αστέρια της διοργάνωσης. Ο Έλληνας έχει ήδη αναδειχθεί MVP για τη δεύτερη αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, έχοντας 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, 17 πόντους και 9 ασίστ.

Πέρυσι, ο διεθνής γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 11,2 πόντους και η Μπασκόνια τον αντιμετώπισε τέσσερις φορές, τόσο στην κανονική περίοδο, όσο και στο Top 16.

Ο Σπανούλης, ο οποίος τη σεζόν 2006/07 δοκίμασε την τύχη του στο NBA και τους Χιούστον Ρόκετς, είναι ένα από τα πιο λαμπρά αστέρα της τελευταίας δεκαετίας με δύο βραβεία MVP στα δύο τελευταία Final 4 που κατέκτησε ο Ολυμπιακός.

Η Βιτόρια καλωσορίζει αυτή τη μεγάλη ευρωπαϊκή μορφή στην “Μπουέσα Αρίνα”, όπου ένα χρόνο πριν η Μπασκόνια είχε νικήσει στην παράταση τον Ολυμπιακό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button