ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν “σκουπίζει” ο Μάντζαρης…

Δεν περιμέναμε το χθεσινό παιχνίδι για να διαπιστώσουμε τις ικανότητες και τα αγωνιστικά χαρίσματα του Βαγγέλη Μάντζαρη. Επομένως, κάποιος θα ρωτούσε γιατί επιλέγουμε να του πλέξουμε το εγκώμιο, όταν ήδη γνωρίζουμε τι μπορεί να καταφέρει.

Μα γιατί πολύ απλά, κάθε προσπάθεια που βγάζει τη φλόγα και το πνεύμα του πρωταθλητή είναι ακόμη καλύτερη και πιο δυνατή από την προηγούμενη!

Τι να πούμε για τον Βαγγέλη! Οτι είναι ένα μεγάλο, ένα πραγματικό “πολυεργαλείο” για τον Ολυμπιακό; Βέβαια και θα το πούμε και θα το ξαναπούμε μάλιστα, αφού το παιχνίδι του χθες στο Καζάν ήταν πραγματικά αυτό που ήθελε ο πρωταθλητής.

Ο βαθμός δυσκολίας ήταν αυξημένος, αφού με δεδομένη την απουσία του Βασίλη Σπανούλη, όλο το βάρος έπεσε πάνω στον γκαρντ των ερυθρολεύκων.

Κι όμως, ο Βαγγέλης δεν “μάσησε”. Μπορεί οι 9 πόντοι του να μοιάζουν λίγοι, όμως ήρθαν από 3 τρίποντα, ενώ έβγαλε και 6 ασίστ που μεταφράστηκαν σε 12 πόντους! Κοινώς, βοήθησε τα μέγιστα στο επιθετικό κομμάτι, ενώ ήταν και εξαιρετικός στην άμυνα.

Με τέτοιους παίκτες που ξέρουν να βγουν μπροστά όταν η ομάδα τους χρειάζεται, όχι απλά πηγαίνεις στο Final Four αλλά το σηκώνεις κιόλας! Και δεν διαθέτουν όλες οι ομάδες τέτοιους παίκτες!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button