ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν πρέπει, όπως πρέπει!

Πολλοί λένε ότι οι νίκες στα φιλικά παιχνίδια δεν σημαίνουν τίποτα. Όμως γιατί θα πρέπει να μην ισχύει λοιπόν, το ίδιο και για τις ήττες;

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι με 1-0 από τον Ατρόμητο αλλα, στην πραγματικότητα, αυτή η ήττα και γενικότερα αυτό το παιχνίδι κι αν δεν σήμαινε τίποτα!

Ο αγώνας αυτός ήταν ξεκάθαρα μία ευκαιρία για να “ξεμουδιάσουν” οι παίκτες του Μπέσνικ Χάσι και να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Όταν την επόμενη εβδομάδα γνωρίζουν άπαντες στο μεγάλο Λιμάνι πως έρχεται η Ριέκα στον Πειραιά και εκεί ο Ολυμπιακός έχει να βρεθεί απέναντι στην μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν ως τώρα και νωρίς νωρίς, που δεν είναι άλλη από την πρόκριση και είσοδο στους ομίλους του Champions League, τότε όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.

Όποιος περίμενε να βγάλει συμπεράσματα από ένα φιλικό που δεν το έδειξε καν η τηλεόραση, τότε πλανάται! Βέβαια υπήρξαν κι αρκετοί που έβγαλαν τα συμπεράσματα και αρχίζουν ήδη να ανησυχούν πως ο Ολυμπιακός προβληματίζει ενόψει Ριέκα.

Το έχουμε πει και το ξαναλέμε κι ας γίνουμε και κουραστικοί. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, με χαρακτήρα, διαθέτει παίκτες με προσωπικότητες, διαθέτει αξιόλογες μονάδες, διαθέτει έναν προπονητή που κάνει πολύ σωστή δουλειά και πάνω από όλα με νοοτροπία νικητή. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως ξέρει τι έρχεται και πότε έρχεται. Κοινώς την Τετάρτη έχει… Ριέκα! Και όλοι το γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ομάδα θα είναι όπως πρέπει την ημέρα που πρέπει.

Θυμηθείτε λίγο πριν το παιχνίδι με την Παρτιζάν, εκείνο το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης που έληξε 1-1 τι είχε γραφτεί και τί είχε ειπωθεί! Ας μην προτρέχουμε λοιπόν γιατί ο Ολυμπιακός το έχει αποδείξει πολύ καλά ότι… όταν πρέπει, είναι όπως πρέπει!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button