Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν ο Μαραντόνα έγινε μέλος του Θρύλου! (Video)

Σαν σήμερα στις 16 Ιανουαρίου του 2005 ο Θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα έγινε μέλος του Ολυμπιακού.

 

Ιδιαίτερα σημαντική για τα δρώμενα του σύγχρονου Ολυμπιακού είναι η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, συμπληρώνοντια σισίως έντεκα χρόνια από την ημέρα, όπου ο τεράστιος και θρυλικός Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έγινε μέλος του Θρύλου!

Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πέρασμα του προηγούμενου αιώνα έγινε μέλος του πιο θρυλικού και μακράν κορυφαίου συλλόγου της Ελλάδας

Σαν σήμερα το 2005, ο «Ντιεγκίτο» υπόγραψε αυτόγραφα και αποθεώθηκε από τον κόσμο των «ερυθρολεύκων» όταν εμφανίστηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη πριν από την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή για την 15η αγωνιστική.

Σαν μη τι άλλο, πρόκειται για μία πολύ σημαντική ημερομηνία, η οποία συνδέει τον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου!

Ο Μαραντόνα, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, καθώς έδωσε την δική του υπόσχεση την οποία και τήρησε, δηλαδή πως θα ερχόταν ξανά στην Ελλάδα αλλά αυτή τη φορά στη φιέστα του πρωταθλήματος.

Μετά από ενάμιση περίππου χρόνο ο τεράστιος Ντιέγκο είχε επισκφτεςί ξανά το ανακαινισμένο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου συμμετείχε ενεργά στην απονομή του πρωταθλήματος εκείνης της περιόδου στον Θρύλο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button