ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν ο Γεωργάτος πήγε στην Ίντερ! (Videos)

 

578615_4775635747734_1964741933_n

Συμπληρώνονται 17 χρόνια από την ημέρα όπου ο «τρελός φαλακρός» των οπαδών του Ολυμπιακού έγινε συμπαίκτης των Ρονάλντο, Ζαμοράνο και Βιέρι, έναντι του ιλιγγιώδους ποσού των 2,5 δισεκατομμυρίων …

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές Ελλήνων παικτών στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία!

Συμπληρώνονται αισίως 17 χρόνια από την ημέρα όπου ο Γρηγόρης Γεωργάτος έπαιρνε μεταγραφή των Ίντερ του γαλαξία αστέρων όπου κοσμούσαν το ρόστερ των «νερατζούρι» όπως των Ρονάλντο, Ζαμοράνο, Βιέρι, Ζανέτι, Μιχαίλοβιτς Ντι Μμπάτζιο, Μπλαν και τόσων άλλων παικταράδων!

Στις 11 Αυγούστου του 1999 ο «τρελός φαλακρός» των οπαδών του Ολυμπιακού ανάγκασε ολόκληρη τη ποδοσφαιρική Ευρώπη να υποκλιθεί στο ταλέντο και το μαγικό αριστερό του πόδι, αφού έγινε κάτοικος Μιλάνο αντί του μυθικού ποσού για τα δεδομένα εκείνης της εποχής των 2.5 δισεκατμμυρίων δραχμών!

Ο Μάσιμο Μοράτι με την παραπάνω μυθική πρόταης, που είχε καταθέσει στη διοίκηση του Σωκράτη Κόκκαλη έκανε δικό του τον χαρισματικό μεσοαμυντικό και μέχρι πρότινος αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού.

Επομένως, δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί ομάδα να επενδύσει στα προσόντα του και ο Μάσιμο Μοράτι τον πήρε στην Ίντερ.στον παγκο της οποία ςβρισκότνα ο τεράστος Μαρσέλο Λίπι

Ας θυμηθούμε τον μοναδικό Γρηγόρη Γεωργάτο στα παρακάτω videos

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button