ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν οι άλλοι αρχίζουν, ο Θρύλος τελειώνει!

Αλήθεια, τι αλλαγές μπορεί κανείς να κάνει σε μία ομάδα που έχει σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα και έχει φτάσει ένα ελάχιστο τόσο δα από το να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης; Η απάντηση είναι μία. Ελάχιστες. Ούτε καν μπορούμε να πούμε “διορθωτικές κινήσεις” γιατί τι να διορθώσεις από το σχεδόν τέλειο;

Αυτό το σχεδον τέλειο, ο Ολυμπιακός και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, έχει βαλθεί να το κάνει απλά τέλειο. Δηλαδή, να διεκδικήσει την επόμενη χρονιά την κατάκτηση του Τρεμπλ! Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό.

Αυτό τουλάχιστον φανερώνει ο μέχρι τώρα σχεδιασμός της ομάδας, που έχει σαν στόχο να διατηρήσει τον άριστο κορμό του και να επιφέρει τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε το σχεδόν τέλειο να γίνει τέλειο.

Και το ακόμη καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι όλα αυτά ξεκίνησαν σχεδόν άμεσα, με το φινάλε της σεζόν! Η Στέλλα Χριστοδούλου, η Κατερίνα Γιώτα, η Αρέτα Κονόμη και η τεράστια Σάσκια Χίπε, βασικά και αναντικατάστατα στελέχη της ομάδας στο δρόμο των επιτυχιών παρέμειναν για να γίνουν ένα ακόμη πιο δεμένο σύνολο και να πλαισιώσουν με την εμπειρία τους τις νέες αφίξεις.

Σχεδιασμός δηλαδή που παίρνει άριστα δέκα και με τόνο!

Το τμήμα γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιακού πρώτο ξεκίνησε τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και πρώτο θα τον τελειώσει! Έτσι λοιπόν, πολύ σύντομα, ετοιμαζεται να ευχηθεί… καλό καλοκαίρι!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button