Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όταν μιλούν οι καλύτεροι του κόσμου να ακούτε…»

untitled-6-4

Ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Kώστας Καραπαπάς με σχόλιό του στα social media.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ο Αυτοκράτορας και ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας Θρύλος «μίλησε» με ηχηρό τρόπο για ακόμη μία φορά!

Τη στιγμή, όπου οι …όψιμοι ανταγωνιστές του έφταναν σε σημείο να …ονειρεύονται πρωταθλήματα ο Θρύλος φρόντισε με το δικό του τρόπο και την ξεκάθαρη ανωτερότητά του στον αγωνιστικό χώρο να διασύρει 6-1 την Βέροια στην πρειέρα του νέας Super League και να σκορπίσει τον τρόμο σε όλους τους αντιπάλους του!

Σε μία περίοδο, όπου ο Ολυμπιακός δέχεται αβυσσαλέο πόλεμο πανταχόθεν, ο λαός του Θρύλου φώναξε «παρών», αφού πάνω από 22.000 πιστοί του οπαδοί δημιούργησαν μοναδική ατμόσφαιρα, αποτελώντας την ασπίδα της αγαπημένης τους ομάδας.

Μάλιστα υπήρχε και ένα πανό το οποίο έγραφε: «Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό», δείχνοντας την οργή τους προς όλους όσοι στρέφονται εναντίον της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας.

Σε ανάλογο μήκος κυμάνθηκε και ο Κώστας Καραππας. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ανέβασε μία φωτογραφία στα social media  την οποία συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:

«Όταν μιλούν οι καλύτεροι του κόσμου, να ακούτε…» έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς δείχνοντας τον μοναδικό και συγκλονιστικό κόσμο του Θρύλου!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button