ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν καθήλωσε τον πελάτη στο μπαράζ του Βόλου! (Video)

577436_4157769023263_1305931433_n

Συμπληρώνονται σήμερα 34 χρόνια από την ημέρα, όπου ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου επαγγελματικού πρωταθλήματος νικώντας στο μπαράζ του Βόλου με 2-1 τον ΠΑΟ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή για την ιστορία του Ολυμπιακού είναιη σημερινή ημερομηνία!

Συμπληρώνονται αισίως 34 χρόνια από την ημέρα, όπου ο Θρύλος με τον Αλκέτα Παναγούλια στην άκρη του πάγκου του θριάμβευσε στο μπαράζ του Βόλου με 2-1 του Παναθηναϊκού και κατέκτησε πανάξια το τρίτο συνεχόμενο επαγγελματικό πρωτάθλημα!

Ο Θρύλος, ο οποίς στη διάρκεια εκείνης της περιόδου (19781-82) είχε βρεθεί έξι πόντους πίσω από τους «πράσινους» (σ.σ. με το βαθμολογικό σύστημα 2-1-0) με ντεμαράζ διαρκείας στο δεύτερο γύρο κατάφερενα ισβαθμίσει με τον ΠΑΟ και όλα κρίθηκαν στο μπαράζ του Βόλου

Ο Ολυμπιακός, χάρη και στο γρήγορο γκολ του Εσταβίγιο στο 6’ έθεσε από πολύ νωρίς τις βάσεις της κατάκτησης του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος!

Ο Νίκος Αναστόπουλος  στο 70’με ιδανικόπλασέ έγραψε το 2-0 για τον Θρύλο μέσα σε αποθέωση από 10.000 εκδρομείς οπαδούς του Θρύλου, βάζοντας τη σφραγίδα του!

Το γκολ του Ζιάκου στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλκέτας Παναγούλιας): Σαργκάνης, Ξανθόπουλος, Βαμβακούλας, Στ. Παπαδόπουλος, Μίχος, Κουσουλάκης, Κοκολάκης (81’ Τόγιας), Εσταβίλιο, Αναστόπουλος, Μητρόπουλος (77’ Ορφανός), Λεμονής.

ΠΑΟ (Λάκης Πετρόπουλος): Κωνσταντίνου, Καρούλιας, Σημαιοφορίδης (65’ Αναστασιάδης), Καψής, Κόβης, Λιβαθηνός, Κατσιάκος, Κουρόπουλος (65’ Ζιάκος), Χαραλαμπίδης, Νικολάε, Ντόκεν.

Θυμηθείτε εκείνο το αξέχαστο ματς στο παρακάτω video

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button