ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν η CEV υποκλίθηκε στον Θρύλο (video)

Το ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα από τους πιο πετυχημένους συλλόγους στην Ευρώπη και όχι μόνο το γνωρίζουμε από την ημέρα που γεννηθήκαμε! Πέραν του ποδοσφαίρου και  του  μπάσκετ  πρωταγωνιστεί εκτός των εγχώριων διοργανώσεων και στην Ευρώπη.

Πέρσι τέτοια ημέρα, με αφορμή τον αποκλεισμό της Αστερίξ Μπέβερεν (3-1 σετ) και την πρόκριση του γυναικείου τμήματος βόλει στους ημιτελικούς, η CEV έκανε κάτι που δεν το… συνηθίζει, κι αυτό ήταν να αποθεώσει τον τεράστιο Ολυμπιακό μας. Γεγονός για το οποίο ήμασταν τόσο υπερήφανοι πέρσι, αλλά ακόμη πιο υπερήφανοι και φέτος. Διότι τα λεγόμενά της ομοσπονδίας επιβεβαιώνονται και φέτος με την πορεία των θρυλικών κοριτσιών μας!

Δείτε τι είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η CEV:

«Οι κόκκινοι της Ελλάδας γράφουν ιστορία, προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Challenge Cup», είναι ο τίτλος του κειμένου και μέσα αναφέρονται τα εξής: «Το βράδυ της Τετάρτης, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού έγραψε ένα κομμάτι ιστορίας για ένα από τα μεγαλύτερα πολύ-αθλητικά κλαμπ της Ευρώπης, εξασφαλίζοντας θέση στα ημιτελικά του 2017 CEV Volleyball Challenge Cup Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε αυτό το κατόρθωμα, κερδίζοντας και τον επαναληπτικό των προημιτελικών με τη βελγική Αστερίξ Μπέβερεν με 3-1 σετ (25-18, 25-16, 19-25, 25-21) προς μεγάλη χαρά των περίπου 1.000 φιλάθλων.Ο Ολυμπιακός έχει ένα άψογο ρεκόρ στα ευρωπαϊκά κύπελλα αυτή τη σεζόν, έχοντας «σκουπίσει» και τα έξι παιχνίδι που έχει ανταγωνιστεί μέχρι στιγμής».

Για αυτό κορίτσια, ξέρετε και φέτος!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button