ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με τη Δυναμό»

Στην αναμέτρηση με την Δυναμό στρέφει την προσοχή του ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος.

 

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός συντρίβοντας τον ΠΑΟΚ με 19-1 στο «Παπαστράτειο» πετυχαίνοντας την 21η διαδοχική φετινή του νίκη στην Α1.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο osfp.gr, τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε πολύ εύκολα για εμάς σήμερα. Η διάθεση υπήρχε, πρεσάραμε, κολυμπήσαμε πολύ, αλλά είναι πολύ διαφορετικά τα παιχνίδια της Ευρώπης σε σύγκριση με το σημερινό. Μέσα από την προπόνηση θα βρούμε αυτό που θέλουμε για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται το άλλο Σάββατο, στο παιχνίδι με τη Δυναμό μέσα στη Μόσχα».

Γούνας: «Νίκη πρωτιάς στη Μόσχα»

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε: «Είναι τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Άλλους στόχους έχουμε εμείς και άλλους ο αντίπαλος μας. Από κει και πέρα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά που είναι και το σημαντικό και πάμε στο επόμενο. Μέσα στη Μόσχα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να αποδώσουμε τα προσδοκώμενα ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη με την οποία θα σφραγίσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε τα πράγματα που θα σχεδιάσουμε στην τακτική μας έτσι ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button