Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όσο πιο βελτιωμένοι γίνεται!»

1525766

Στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η φετινή ιδιαίτερα κοπιαστική σεζόν για τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος
Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για τον Ολυμπιακό η φετινή ιδιαίτερη κι αρκετά επιβαρρυμένη με πολλά δυνατά και σημαντικά παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο διεθνής φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΟΠΑΠ στάθηκε στους τομείς, όπου οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να φανούν δυνατοί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-Για το πώς βλέπει τη νέα σεζόν: «Ελπίζουμε να έχουμε καταρχάς την υγειά μας όλοι γιατί η χρονιά είναι πολύ μεγάλη. Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι όσο περισσότερο γίνεται. Και ομαδικά και ατομικά και βλέπουμε. Γιατί ο κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός και το πρωτάθλημα Ελλάδος κρίνεται στο ποιος είναι καλύτερος στο τέλος και η Ευρωλίγκα είναι ίσως πιο δίκαιη, γιατί πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το κύπελλο έχει κάποια παιχνίδια πιο δύσκολα , ίσως ο Άρης και ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσεχθούν.

-Για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού: «Νομίζω ότι πάντα τα ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ασχέτως τι ρόστερ έχεις, πάντα τα ντέρμπι παραμένουν ντέρμπι και πάντα ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα είναι ανατρεπτικό. Τώρα, σίγουρα ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε πολύ, έκανε πάρα πολύ καλές μεταγραφές, πήρε και τον Γιάννη Μπουρούση, με τον οποίο ήμασταν για πάρα πολλά χρόνια συμπαίκτες σε Εθνική και Ολυμπιακό. Ολοι ευελπιστούμε να κερδίσει ο καλύτερος και να γίνουν όμορφοι τελικοί».

-Για τον ΟΠΑΠ και τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό: «Πολύ σημαντικό ιδιαίτερα στις εποχές που όλοι ζούμε. Σε μια χώρα που περνάει δυσκολίες, ΟΠΑΠ είναι δίπλα στον αθλητισμό και δίπλα στο μπάσκετ για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και θέλουμε να τον δικαιώσουμε για αυτήν την επιλογή. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και οι δύο πλευρές να βγουν κερδισμένες. Είναι πολύ σημαντικό πως και η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο ΟΠΑΠ δείχνει να βαδίζουν στον ίδιο δρόμο και να έχουν κοινή λογική».

– Για τον τραυματισμό που είχε και αν τον άφησε πίσω: «Δεν έχει να κάνει μόνο με μένα, έχει να κάνει και με την ομάδα. Εμένα πέρσι η χρονιά, προσωπικά μου πήγε πάρα πολύ καλά αλλά είχα έναν τραυματισμό που ήταν πάρα πολύ δύσκολος και αυτός μου στέρησε και τη συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα. Αυτή τη στιγμή νιώθω πάρα πολύ καλά, έχω ξεκουραστεί, τον τραυματισμό τον έχω ξεπεράσει. Η χρονιά είναι πάρα πολύ μεγάλη και σίγουρα θα υπάρχουν αναποδιές, αλλά όποια ομάδα έχει διάρκεια θα φανεί και θα βγει νικήτρια στο τέλος. Αγωνιστικά τώρα ο καθένας πρέπει να προσέχει τον εαυτό του, την ξεκούρασή του για να αποδώσει όσο καλύτερα γίνεται».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button