ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όσοι μείνουμε θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη!»

Το δικό του ξεκάθαρο στίγμα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις Κάουνας έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Μέσα σε έναν πραγματικό κυκεώνα προβλημάτων ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ζαλκγίρις Κάουνας για την 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ου παραχώρησε, επικεντρώθηκε στα πολλά και μαζεμένα προβλήματα που πλήττουν τους «ερυθρόλευκους», σημειώνοντας πάντως ότι όλοι όσοι μείνουν, θα υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να φτάσουν στην νίκη
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και Μακλίν

Αρχικά ο Γιάννςη Σφαιρόπουλος τόνισε:
«Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι στην κανονική διάρκεια. Μία κανονική περίοδος, η οποία ήταν μεγάλη σε διάρκεια. Δείξαμε μία σταθερότητα και αυτό θέλουμε και τώρα, να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο να παίξουμε, ένα καλό παιχνίδι ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Θέλουμε και ο κόσμος να έρθει στο πλευρό μας και να μας στηρίξει. Είναι δύσκολη η ημέρα αλλά αλλάζοντας η ώρα (19:00) ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την ομάδα.

Για την Ζαλγκίρις τώρα, είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα που ξέρει τι θέλει έχει ρόλους και χημεία, έχει ένα στυλ παιχνιδιού που δείχνει ότι είναι σκληροτράχηλη ομάδα, επομένως συγκεντρωμένοι αμυντικά και επιθετικά να φέρουμε το παιχνίδι μας στα μέτρα. Να παίξουμε κτυπώντας εκεί που έχουν αδυναμίες οι αντίπαλοί μας».

Ερωτηθείς για τα σενάρια και κατά πόσο μπορεί να αφήσει εκτός από αυτά τους παίκτες του, ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε: «Ο Ολυμπιακός μία ομάδα που πάντα παλεύει να κερδίζει τα παιχνίδια. Δε μας ενδιαφέρουν τα σενάρια. Εμάς μας ενδιαφέρει να ετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι για να μπαίνουμε να το κερδίσουμε. Έτσι δουλεύουμε. Ο μόνος στόχος είναι η νίκη».

Όσο για τους τραυματίες,τόνισε: «είναι μία εβδομάδα που δεν πήγε καλά. Δεν είχα όλη την ομάδα στις προπονήσεις. Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου είναι εκτός. Ο Τιλί δεν προπονηθεί θα τον δούμε τελευταία στιγμή. Ο Μακλίν ήταν δύο μέρες στο νοσοκομείο με 40 πυρετό και δεν θα παίξει. Ο Μιλουτίνοφ έκανε ένα μέρος προπόνησης. Αυτοί που θα μείνουμε θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button