ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Όσοι ήσασταν εδώ, θυμάστε τι έγινε πέρσι…”

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν΄στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, και δικαίως, μετά την εξαιρετική τους εμφάνιση και ισοπαλία απέναντι στην Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης.

Ωστόσο ο Τάκης Λεμονής έσπευσε επιμελώς να βάλει ένα τέλος στο πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια με μία ομιλία στην οποία επιβράβευσε τους παίκτες του για την πολύ μεγάλη εμφάνιση, εφιστώντας την προσοχή για παρακάτω, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πλατανιά.
«Πήραμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα και μπράβο σε όλους για την απόδοση και την προσπάθεια που κάνατε. Αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας 6 παιχνίδια, που είναι τα πιο σημαντικά της χρονιάς, για να επιστρέψουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης από την Κυριακή και το παιχνίδι με τον Πλατανιά, πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας. Παίζουμε στο γήπεδό μας και πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό δυνατά, να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα και να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι από το ματς με την Μπαρτσελόνα…» ανέφερε αρχικά για να καταλήξει.
«Όσοι ήσασταν εδώ θυμάστε τι έγινε πέρυσι με τη συγκεκριμένη ομάδα. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις, να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε σερί για να πετύχουμε τον στόχο μας, να επιστρέψουμε στην κορυφή».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button