ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όπως και όπου θέλετε

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με νέα ανακοίνωσή τους, δείχνουν πώς αυτό που τόνισαν το βράδυ της Δευτέρας ήταν ενδεικτικό της διάθεσης του συλλόγου. Αντρίκεια και Πειραιώτικα λόγια από τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας που δεν κάνει πίσω. Λέγοντας πώς δέχεται να ξαναγίνει το ματς από εκεί που θέλουν οι «πράσινοι».

Σημειώνοντας πάντως, ως συνέχεια και της χθεσινής ανακοίνωσης, για το θέμα του τάραφλεξ ότι «η ομοσπονδία το δανείζει και στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη». Κάτι που προφανώς δεν ισχύει για τον «αιώνιο» αντίπαλο που έχει ξεχάσει στο βόλεϊ τι σημαίνει Ευρώπη.

Η νέα ανακοίνωση αναφέρει: «Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και επειδή ο Ολυμπιακός τηρεί αυτά που λέει και δεν τα αλλάζει κάθε ώρα, όπως είπαμε θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας. Αφού επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να παιχτεί το παιχνίδι από το 13-11 και με τον ίδιο ακριβώς κόσμο στο γήπεδο, δεχόμαστε να γίνει έτσι ακριβώς όπως προτείνει.

ΥΓ. Η ομοσπονδία δανείζει τάραφλεξ εκεί που κάνει προπονήσεις η Εθνική ομάδα και στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button