ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Όποιος αντίπαλος κι αν τύχει, εμείς εδώ είμαστε”

Ικανοποιημένος από την σημερινή εμφάνιση, θέλοντας βέβαια και το… παραπάνω γκολ, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία, ενώ δεν… θέλησε να προβλέψει αντίπαλο, ούτε να δηλώσει κάποια προτίμηση, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως όποια ομάδα κι αν τύχει, ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος.

Τέλος έστρεψε την προσοχή της ομάδας στο παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου για το Κύπελλο όπου και ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους νέους παίκτες.

Αναλυτικά:

“Θεωρεί πως η ομάδα αρχίζει να βρίσκει την αποτελεσματικότητά της”;

Όχι γιατί υπήρχαν ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ και θα το θέλαμε αυτό. Όμως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε στην αρχή αλλά μετά το 20λεπτο αρχίσαμε να παίζουμε όπως μπορούμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα που δείξαμε και το αποτέλεσμα αφού καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι.

“Για την αυριανή κλήρωση και αν έχει κάποια προτίμηση”

Όχι γιατί αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το Κύπελλο και το παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου. Ετσι προετοιμαζόμαστε. Δεν έχω κάποια προτίμηση ούτε πρόβλεψη να κάνω για τον αντίπαλο κι αυτό γιατί σε αυτό το επίπεδο μόνο μεγάλες ομάδες μπορούν να μας τύχουν. Εμείς εδώ θα είμαστε με όποιο αντίπαλο κι αν μας τύχει. Ωστόσο, εστιάζουμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου, επειδή θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε πολλούς νέους παίκτες από την Ακαδημία, που είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Έχω μέρεις που θα μπορέσω να δουλέψω μαζί τους και θα κάνω αρκετές δοκιμές γιατί έτσι πρέπει. Οι ποδοσφαιστές πρέπει να πάρουν ευκαιρίες και αυτό το ματς είναι μεγάλη ευκαιρία να τους δούμε στην δράση.

“Για τα μεταγραφικά σενάρια και συγκεκριμένα για τον Φακούντο Φερέιρα”:

Δεν αξίζει τον κόπο να συζητάμε για τα άπειρα ονόματα που θα γραφτούν. Εγώ ασχολούμαι με τους παίκτες που προπονώ. Δεν υπάρχει λόγος να τους σχολιάσουμε λοιπόν όλους αυτούς που δεν ανήκουν στον Ολυμπιακό. Αν μπορούσαμε να πούμε κάτι αυτό θα ήταν μόνο για τον Μασούρα που θα αποτελέσει μέλος της ομάδας μας από τον Ιανουάριο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button