Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όπλισε» ξανά ο Γιάνις!

Η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο διεθνής Λετονός γκαρντ απέναντι στον Κολοσσό, αναμένεται να τον «απελευθερώσει» ψυχολογικά, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει τον Ολυμπιακό.

 

Εάν υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κέρδος για τον Ολυμπιακό, που ανέκυψε από την επικράτησή του σε βάρος του Κολοσσού αυτό δεν ήταν άλλο από την εμφάνιση του Γιάνις Στρτέλνιεκς.

Ο διεθνής Λετονός γκαρντ με τους 12 πόντους που πέτυχε εκ των οποίων όλοι με σουτ τριών πόντων, φρόντισε να θυμήσει σε όλους ότι «επιστρέφει»!

Η αλήθεια είναι ότι ο 29χρονος παίκτης διέυνε τον λιγότερο παραγωγικό μήνα της μέχρι τώρα θητείας του στους Πειραιώτες, Σε σημείο, όπου να προβληματίζει έντονα η διαρκής αγωνιστική του πτώση, τόσο τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όλους όσοι περιστοιχίζουν το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών.

Η εν γένει παρουσία του Στρέλνιεκς απέναντι στον Κολοσσό επέφερε την ικανοποίηση όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, οι οποίοι αδημονούν να δουν ξανά τον παίκτη, όπου στο διάστημα του πρώτου τριμήνου αποτελούσε με διαφορά την πιο σταθερά αξιόπιστη επιθετική λύση από την περιφέρεια.

Πόσο μάλλον την στιγμή, όπου μπαίνουμε στο πιο καθοριστικό «κομμάτι» της σεζόν, όπου η ομάδα θα πρέπει να είναι «φρέσκια», να επιδεικνύει αγωνιστική σταθερότητα και να φανεί ανταγωνιστική, ώστε να πετύχει τους υψηλούς της στόχους, που έχει οριοθετήσει.

Ακολουθεί … διαβολοβδομάδα άλλωστε, που φέρνει τον Θρύλο αντιμέτωπο των ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι Αναντολού Εφές και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί το «καυτό χέρι» του Λετονού…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button