ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όλοι στο Ναό!»

Με μήνυμα που ανέβασε στα social media η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τον κόσμο πώς η είσοδος για την φιέστα κατάκτησης του 44ου τίτλου θα είναι ελεύθερη.
Την κατάκτηση του 44ου κι έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος γιορτάζει την Κυριακή η οικογένεια του Ολυμπιακού!

Τη στιγμή, όπου κάποιοι άλλοι … δεν τολμούν να ονειρευτούν τα κατορθώματα του Ολυμπιακού, ο Θρύλος συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και να σηκώνει σερί τα πρωταθλήματα μεγαλουργώντας.

Το Σάββατο η επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ ανέβασε στα social media ένα μήνυμα, όπου ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, τις Θύρες από τις οποίες μπορεί να εισέρχεται ο κόσμος, αλλά και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ

Σας περιμένουμε όλους στον Ναό μας για να γιορτάσουμε ακόμα ένα θρυλικό πρωτάθλημα. Το 44ο και 7ο συνεχόμενο!

Η είσοδος για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και θα γίνεται από τις θύρες 1 έως 17. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 7μμ. Τα εισιτήρια διαρκείας των θυρών VIP, VVIP και θύρας 33 ισχύουν κανονικά.

Διασκεδάζουμε με το συγκρότημα ΜΕΛISSES, τον Dj Antonis Dimitriadis και το πάρκο των πρωταθλητών. Φιέστα με τα παιδιά των Ακαδημιών και των Σχολών απ’ όλη την Ελλάδα και με αθλητές του Ερασιτέχνη. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button