ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όλοι θέλουν να ξεκινήσουν!»

Στην απίστευτη επιθυμία όλων του των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν απέναντι στην Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής.

 

Στην προσέγγιση κάτω από την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Τάκης Λεμονής.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, επίσης, αναφέρθηκε στην δίψα όλων του των παικτών να λάβουν μέρος σ’ αυτό το πολύ σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε

«Γνωρίζουμε πως η ήττα από τον Παναθηναϊκό μας επηρέασε. Ωστόσο όταν έχεις ένα παιχνίδι μπροστά σου και ειδικά απέναντι στην Μπαρτσελόνα, δεν έχεις περιθώρια να σκεφτείς πολλά. Πρέπει να προετοιμαστείς καταλλήλως» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τάκη Λεμονή, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις που του τέθηκαν:

Σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα:

«Αύριο πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η προσέγγιση στο ματς δεν θα αλλάξει πάρα πολύ. Ούτε η φιλοσοφία μας θα αλλάξει. Δεν γίνεται να έχει δραστικές αλλαγές το παιχνίδι μας, ίσως μόνο σε κάποιους τομείς αλλά γενικά η προσέγγισή μας θα είναι ίδια».

Για τις αλλαγές στην κατάρτιση της βασικής ενδεκάδας:

«Είμαστε σε μία σειρά αγώνων που έχουμε Πλατανιά και διακοπή λόγω της Εθνικής. Είχαμε και τα ντέρμπι, και το Κύπελλο. Προσπαθούμε να μοιράσουμε τον χρόνο γιατί δυστυχώς στο πρωτάθλημα είχαμε μείνει πίσω και θέλαμε να καλύψουμε την διαφορά έχοντας παράλληλα έτοιμους όλους τους παίκτες . Για αυτό το λόγο και έχουμε αυτές τις αλλαγές.»

Αν υπάρχει πίεση για έναν πιθανό βαθμό που μπορεί να παίξει καθοριστικό βαθμό:

«Έχουμε λίγο παραπάνω πίεση αλλά ο βαθμός δυσκολίας παραμένει ο ίδιος. Ακόμα κι αν μία ομάδα είχε εξασφαλίσει 100% την πρόκρισή της πάλι θα έπαιζε το ίδιο. Εδώ αύριο έχουμε να κάνουμε και με το δικό μας παιχνίδι αλλά και με το παιχνίδι της Σπόρτινγκ με την Γιουβέντους. Ενδεχομένως όλα να παιχτούν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.»

Αν νιώθει την επιθυμία των ποδοσφαιριστών να ξεκινήσουν;

«Και βέβαια! Δεν πρέπει να υπάρχει ωραιότερο πράμα στην καριέρα ενός παίκτη να θέλει να παίξει σε ένα τέτοιο ματς. Όλοι μου το δείχνουν και όλοι φαίνεται πως θέλουν να ξεκινήσουν αυτό το παιχνίδι!»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button