ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όλοι γνωρίζουμε τη δύναμή του»

Με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για την αξία και την ποιότητα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ριέκα Ματίας Κεκ.Ο προπονητής της Ριέκα στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ενόψει της αυριανής κομβικής ρεβάνς , αφιέρωσε διθυραμβικά σχόλια για τους πρωταθλητές Ελλάδας, τονίζοντας ωστόσο, ότι η ομάδα του θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League:

«Νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε την δύναμη του αντιπάλου μας, αλλά εμείς έχουμε ήδη πετύχει τον στόχο μας στην Ευρώπη. Από την δική μας πλευρά πρέπει να μειώσουμε τα λάθη, να προσέξουμε στο transition, το πως θα κυκλοφορήσουμε την μπάλα και γενικά να τα κάνουμε όλα καλύτερα από το όπως τα κάναμε στον Πειραιά. Είναι ένα ανοιχτό ματς και οι Ελληνες έχουν το άγχος», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σλοβένου κόουτς της Ριέκα, για να προσθέσει

«Πήγαμε στον Πειραιά για να σκοράρουμε ένα γκολ και το κάναμε. Και ξέρουμε πως τα δικά μας λάθη τους έδωσαν τις ευκαιρίες τους. Θα χρησιμοποιήσουμε την θετική ενέργεια που έχουμε για να τα πάμε καλύτερα στην ρεβάνς».

Οσο για τις πιθανότητες πρόκρισης, ο Ματίας Κεκ σχολίασε: «Είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Ατομικά και ως ομάδα. Ομως έχουμε ελπίδες και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Τα λεφτά όσα κι αν είναι δεν είναι προτεραιότητα για εμάς. Για εμάς προτεραιότητα είναι να πετύχουμε. Τα λεφτά είναι τεράστια πρόκληση αλλά το ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button