UncategorizedΜΠΑΣΚΕΤ

Όλα για το 1-0!

1433986

Με πίστη και πάθος για την πρώτη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ρίχνεται ο πρωταθλητής Ολυμπιακός στην μάχη των ημιτελικών των πλέι- οφ (18:00- ΟS4).

Με … φόρα από το σερί των εγχώριων επιτυχιών, που του χάρισαν την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, ο Θρύλος ρίχνεται απόψε στην μάχη της ημιτελικής σειράς των πλεί – οφ (18::00 – ΟS-40 φιλοξενώντας την ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου αντιμετωπίζουν τις μάχες με την «Ένωση» με την απαιτούμενη σοβαρότητα αφού αναγνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν τέτοιου είδους ματς και δείχνουν διάθεση να …σκουπίσουν τη σειρά με συνοπτικές διαδικασίες, ώστε να πάνε με την κατάλληλη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τους επερχόμενους τελικούς με τον ΠΑΟ.

Στα ευχάριστα για τον Γιάνη Σφαιρόπουλο συγκαταλέγεται η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη. Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος εδώ κι ένα μήνα ταλαιπωρήθηκε από το πρόβλημά του στο πέλμα, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και φώναξε ετοιμοπόλεμος για την αποψινή πρώτη μάχη.

Όσον αφορά το καθαρό αγωνιστικό «κομμάτι», ο Θρύλος θα επιδιώξει να μπει με την …φούρια της έδρας και θα επιχειρήσει να ελέγξει από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό και να χτυπήσει τον αντίπαλο εκεί όπου …πονάει!
Εφόσον ελέγξει την μάχη των ριμπάουντ και με όπλο την πιεστική του άμυνα αναγκάσει τον αντίπαλό του να υποφέρει, ο Αυτοκράτορας δεν πρόκειτια να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ώστε να πάρει το πρώτο από τα τρία ροζ φύλλα, που απαιτούντια μέχρι την πρόκριση για τους τελικούς της Α1..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button