ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλα για το «διπλό» ο Θρύλος

1576507

Πανέτοιμος για θρίαμβο επί της Ζόλνοκ, που θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα της πρόκρισης  ο Ολυμπιακός (10/12, 19:30, NS2).

 

Με κεκτημένη ταχύτητα από το εντυπωσιακό 8-4 της πρεμιέρας επί της Μπρέσια ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League προσβλέποντας στην εκτός έδρας επικράτησή του απέναντι στην ισχυρή Ζόλνοκ.

Η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουδαπέστη ενόψει της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής του Len Champions League και άπαντες δείχνουν αποφασισμένοι να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (10/12) στις 19:30 (Novasports5HD) την διοργανώτρια του φετινού Final Six με στόχο τη νίκη που θα αυξήσει σημαντικά τις ελπίδες για την 1η θέση του ομίλου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του στην αναμέτρηση με την Ζόλνοκ την οποία είχε νικήσει ο Θρύλος στον περσινό αλησμόνητο ημιτελικό του Final Four με 8-7.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button