Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλα για τη νίκη!

Αποφασισμένος για θρίαμβο στην Βέροια ο Ολυμπιακός απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα (19:30 – NS1).

 

Πανέτοιμος και με ακλόνητη την πίστη για νίκη στη Βέροια θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη ομώνυμη τοπική ομάδα (19:30 – NS1)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοδοξούν να συνεχίσουν την ξέφρενη κούρσα τους προς την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου απέναντι σε μία ομάδα με την οποία έχουν να επιδείξουν αξιοζήλευτη συνέπεια στο ραντεβού τους με τις νικες

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να φτάσει σε μία ακόμη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να αυξήσει τη διαφορά του από τους υποτιθέμενους διώκτες του και παράλληλα να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ότι δεν πρρόκειτια να επιτρέψει σε κανένα  να αμφισβητηθεί η ξεκάθαρη ανωτερότητά του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ταξίδεψαν χωρίς τους Καρίμ Ανσαριφάρντ, Τσόρι Ντομίνγκες, Εστέμπαν Καμπιάσο, τον Αντρέ Μάρτινς, που συνεχίσει να είναι τραυματίας και τον Ντιόγκο Φιγκέιρας ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό ισχύο,. ενώ επιστρέφουν οι Κώστας Φορτούνης και Μπράουν Ιντέγε, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ιώσεις που αντιμετώπιζαν.

Την αποστολή του Θρύλου απαρτίζουν οι εξής:

Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button